Обережно! КІР

кір11Для недопущення погіршення епідеміологічної ситуації із захворюваності на кір у столиці запроваджуються запобіжні профілактичні та протиепідемічні заходи. Таке рішення було прийнято за результатами засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час брифінгу.

“Вакцинація – єдиний дієвий метод профілактики захворювання на кір” – зазначено в зверненні управління охорони здоров’я Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації  (джерело http://golosiivruo.gov.ua).КІР3

«Ми закликаємо батьків відповідально та з розумінням поставитися до ситуації, що склалася, і в першу чергу думати про здоров’я своїх дітей. Наразі зробити щеплення від кору можна в усіх поліклінічних закладах столиці, які максимально забезпечені вакцинами», – сказав Микола Поворозник. Він окремо зауважив, що в столиці не оголошено карантин, а запроваджено запобіжні профілактичні та протиепідемічні заходи з метою недопущення епідемії кору попередньо терміном на 21 день.

КІР1