Патріотичний Non-Stop

10 жовтня з 10.00 до 14.00 години на території Національного історико-архітектурного музею «Київська фортеця» (м. Київ, вул. Госпітальна, 24-А) учні 9-А разом з класним керівником Ісаченко Людмилою Михайлівною відвідали національно-патріотичний фестиваль учнівської молоді міста Києва «Патріотичний Non-Stop», присвячений Дню захисника України.
Захід проводить Комунальний позашкільний навчальний заклад «Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання» спільно з Київським міським будинком вчителя, за сприяння НІАМ «Київська фортеця» та за підтримки Департаменту освіти і науки виконавчого органу київської міської ради КМДА.
За програмою фестивалю діти долучилися до роботи презентаційних майданчиків національно-патріотичного спрямування, комплексних туристсько-спортивних та краєзнавчих локацій; пройшли майстер-класи; подивилися показові виступи, а також вітання працівників галузі освіти, які були нагороджені відзнакою Київського міського голови – медаллю «Честь. Слава. Держава».
Учні 9-А класу побачили показові вправи зі зброєю, експозицію військової зброї початку ХХ ст., побували на оглядовій екскурсії по виставкових залах та території «Київської фортеці».