Дистанційне навчання – це нова формула освіти, сучасна освітня технологія

Учнівські квитки Під час дистанційного навчання учні 5-х та 6-х  класів з учителями  ІльющенкоО.Ю., Онищенком Ю.М. використовували для вивчення інформатики платформу Prometheus та активно проходили  онлайн-курс «Алгоритми і проекти Scratch»( KPI: Scratch101 Алгоритми і проекти Scratch) на платформі Prometheus (https://prometheus.org.ua).

Шевель Олександра, учениця 6-Б класу випробувала свої сили у вивченні курсу від Мережевої академії CISCO «Програмування мовою Python». Вона успішно пройшла курс та склала фінальний іспит на 89% зі 100%.

З 23 квітня по 23 травня 2020 року з нагоди Міжнародного дня жіночих кар’єр в ІТ в рамках Всеукраїнського фестивалю  «STEM-весна 2020» за підтримки Інституту модернізації змісту освіти МОН України дівчата 6-Б та 8-Б класів взяли участь в онлайн-марафоні «GIRLS POWER TECH 2020 – ДІВЧАТА ЗАРЯДЖАЮТЬ ТЕХНОЛОГІЇ», який щороку проводить міжнародна ІТ-компанія CISCO.

Місія заходу: Залучити дівчат до вивчення технологій. Сприяти розвитку STEM-освіти в Україні. Показати дівчатам-підліткам можливості побудови успішної кар’єри в ІТ відповідно до гендерної політики.

Олександра Юріївна ділилася досвідом роботи та сучасними напрацюваннями щодо захисту інформації в освіті на Українському радіо.