День гімназії – 2020 #Залишайся_вдома

Гімназія59, Київ (2)Вітаємо гімназійну родину з ДНЕМ ГІМНАЗІЇ!

День гімназії – улюблене свято всіх: учнів, вчителів, батьків, гостей гімназії.

Уже майже 30-ть років існує традиція: щороку, наприкінці квітня, відзначати День народження альма-матер.

Весна буяє у квіту, тепле сонечко ніжним промінням огортає усміхнені й радісні обличчя дітей, щастя наповнює міленькі й дорослі серця учасників святкового дійства.

Скільки всього відбувається цього дня:  посвята в гімназисти наймолодших учнів, ярмарок, конкурс «Малюнок на асфальті», святковий концерт, нагородження переможців конкурсу «Рекордсмени гімназії», спортивні змагання, квести, зустрічі з цікавими людьми, різноманітні майстер-класи, караоке, виставки квіткових композицій, дитячої технічної творчості, першість з шахів…. Усього й не перелічити.

Цьогоріч День гімназії ми відзначатимемо онлайн (переглянути відеоспогад)

Розпочнемо святкування 30 квітня 2020 року.

А з  4-го по 7-ме травня ми  проведемо кольоровий тиждень гімназії. Пропонуємо  усім членам гімназійної родини долучитися до загальногімназійного фотофлешмобу «Кольорове життя гімназистів на карантині. #Залишайся_вдома»  і надіслати світлини на гімназійну фейсбук-сторінку ( у коментарях до кольорового дня) :

понеділок – фіолетовий день

вівторок –  синій (блакитний) день

середа –  жовтий (помаранчений) день

четвер –  червоний день

Під час проведення кольорового тижня у середу, 06 травня, пропонуємо взяти участь у фотобатлі теми Дня гімназії ” Світ літературних героїв” та виставити костюмовані світлини на офіційній фейсбук- сторінці гімназії ( у коментарях до повідомлення про фотобатл).

Пройде багато років, а гімназисти ще не раз із теплом згадають одне з найвизначніших наших свят – День гімназії.

Фільм “100 років гімназії” 

Згадаймо: День гімназії – 2019

Відеопривітання від учнів та батьків  2-Д класу і класного керівник Тарасенко І.П.

Учні 1-Г передають вітання гімназії та своїй першій вчительці

Щороку обиралась тема для Дня гімназії. Розмаїття тем вражає: «Україна крізь віки»,     «Найкраще місце Голосієво»,      «Євро-2012»,     «Ніхто не забутий,ніщо не забуто», «Краса людини в праці», «Україна і космос», “Наша планета Земля”, “Україна і світ”, “STEM і життя”.

ФОТОСПОГАД

Неодноразово  гостями святкового дійства   були партнери  гімназії – делегації  учнів та вчителів м. Альтенхольц (Німеччина)

День гімназії – одне з найулюбленіших свят великої  гімназійної  родини